Головна » 2011 » Березень » 1 » Візит експертів проекту Twinning
12:51:07
Візит експертів проекту Twinning
Twinning22-23 лютого відбувся візит експертів Інвестиційного проекту Twinning (ITP) до Львівського регіонально центру з інвестицій та розвитку.
Львівський РЦІР відвідали експерт Польського агентства інформації та іноземних інвестицій Роберт Сегес (інструменти залучення інвестицій/інвестиційні бази даних) та його колеги з Німеччини - Томас Берндт (галузевий маркетинг, с/г та енергозбереження України), Герхард Маєр (маркетинг та звязки з громадськістю), Юрген Райзнер (стандарти місцевого економічного розвитку), Омар Шаріфі (тренінги за компонентом 2 ITP), а також постійний радник проекту Твіннінг Карл-Гайнц Дюбнер та його помічник Надія Трищук.

В рамках візиту відбулася зустріч у Львівському РЦІР, де було проведено презентації діяльності Львівського регіонального центру з інвестицій та розвитку, промислових територій Львівщини, інвестиційних можливостей технопарку "Яворів", презентацію діяльності контактно-координаційного центру у залученні інвесторів. Також експерти проекту зустрілись із керівництвом Львівської обласної державної адміністрації. Під час зустрічні відбулось представлення львівщини як території, відкритої для інвестицій. Після цього відбулись відвідини інвестиційно привабливих підприємств Львова: ЗАТ "Світоч", ВАТ "Іскра" та компанії  "Софтсерв".

23 лютого делегація відвідала СЕЗ "Яворів". В рамках поїздки відбулась зустріч із керівництвом Яворівщини та візити на підприємства технопарку та СЕЗ "Яворів".

Довідка Проект Програми ЄС Twinning «Покращення роботи Держінвестицій відповідно до кращих європейських практик» офіційно розпочав свою роботу 11 жовтня 2010 року. Реалізація Проекту сприятиме підвищенню ефективності діяльності Держінвестицій у сприянні залученню прямих іноземних інвестицій відповідно до кращих європейських практик.
Проект складається з двох компонентів, які передбачають проведення консультацій щодо вдосконалення інституційної та функціональної спроможності Держінвестицій та тренінгів з відповідних питань.

Фотозвіт:





Переглядів: 1558 | Додав: ZCIR | Теги: Twinning, промисловість, інвестиції, технопарк, СЕЗ Яворів, ITP, Львівський РЦІР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: